Δημοσιεύθηκε την Σχολιάστε

Πλεονεκτήματα & μειονεκτήματα υπέρυθρης θέρμανσης: Η πραγματική Αλήθεια!

Η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας! Διαβάσαμε προ ημερών ένα άρθρο στο δουλευταράς (douleutaras gr/bsdir/autonomi-thermansi/symvoules/uperuthri-thermansi-pleonektimata-meionektimata/) για τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της υπέρυθρης θέρμανσης. Ενώ ξεκινά σωστά, μετά τα αναιρεί λέγοντας ασάφειες. Φυσικά πως να μην πούνε ασάφειες αφού δεν ζουν με την Υπέρυθρη Θέρμανση από το 2011 μαζί της! Αν ζούσανε με την υπέρυθρη θέρμανση θα γράφανε τα πράματα όπως είναι. Να μην αναφερθώ και στο πόσοι με κλέψανε clopy paste από το 2011 χωρίς να κάνουν έρευνα οι ίδιοι και καλά επαγγελματίες! Πάμε να τα πάρουμε όλα μαζί ένα ένα!

Συνεχίστε την ανάγνωση Πλεονεκτήματα & μειονεκτήματα υπέρυθρης θέρμανσης: Η πραγματική Αλήθεια!
Δημοσιεύθηκε την Σχολιάστε

Υπέρυθρη Θέρμανση Οικονομικές Λύσεις για τον Χειμώνα

Οικονομική Θέρμανση με Πάνελ, Σώματα, Θερμάστρες, σόμπες υπέρυθρης θέρμανσης? Ή πετρέλαιο θέρμανσης, φυσικό αέριο, κλιματιστικά, ξυλόσομπες και τζάκια?

Κάθε Χειμώνα ερευνούμε ψάχνοντας το ίντερνετ, τα μαγαζάκια θέρμανσης ψύξης της γειτονιάς μας ή να ρωτήσουμε κάποιον γνωστό συγγενή μας για να βρούμε τρόπους οικονομικούς και βεβαίως αποτελεσματικούς να ζεστάνουμε οικονομικά το σπίτι μας ή την επιχείρησή μας με εναλλακτικούς τρόπους θέρμανσης.  

Καταρχήν πρέπει να τονίσουμε ότι από το έτος 2016 ως σήμερα και την οικονομική κρίση που βιώνουμε στην Ελλάδα τα πράγματα δεν είναι εύκολα στη θέρμανση σπιτιών και μαγαζιών-επιχειρήσεων και έτσι πολλοί δήθεν επιχειρηματίες κοίταξαν την τσεπούλα τους και παραπλάνησαν τον κόσμο που πονάει, πουλώντας τον σε υψηλές τιμές, είδη προϊόντων θέρμανσης όπως θερμάστρες υπέρυθρης θέρμανσης που τα αγοράζαν τιμή 90-120€ και τα πουλούσαν τιμή 450-800€. Τα ονομάζανε Γερμανικά, Ευρωπαϊκά κτλ ενώ ήταν Κινέζικα. Άλλοι λέγανε ότι ήταν Γερμανικά και ήταν Ιρλανδικά, Τούρκικα, Αιγυπτιακά και δεν ξέρω και εγώ από που!  Όσο για τον σωστό τρόπο και θέση εγκατάστασης ούτε λόγος! Ας βάλουμε τα χρήματα στη τσέπη μας και άντε μην τον είδατε!

Συνεχίστε την ανάγνωση Υπέρυθρη Θέρμανση Οικονομικές Λύσεις για τον Χειμώνα
Δημοσιεύθηκε την Σχολιάστε

Πάνελ Υπέρυθρης VS Κεραμικά Σώματα Υπέρυθρης Θέρμανσης

Διαφορές Εκτυπώσιμα Πάνελ Υπέρυθρης θέρμανσης με τα Κεραμικά Σώματα Υπέρυθρης θέρμανσης.
Η Κεραμική Υπέρυθρη Θέρμανση σε σχέση με τα πάνελ υπέρυθρης θέρμανσης έχουν το κοινό χαρακτηριστικό ότι εκπέμπουν και τα δύο υπέρυθρη μακρού μήκους κύματος.
Από κει και πέρα καμία σχέση!

Συνεχίστε την ανάγνωση Πάνελ Υπέρυθρης VS Κεραμικά Σώματα Υπέρυθρης Θέρμανσης
Δημοσιεύθηκε την Σχολιάστε

Θέρμανση: Πώς να ζεστάνετε οικονομικά το σπίτι σας.

Στο καλοριφέρ έχει μπει λουκέτο, τα κλιματιστικά «καίνε» πολύ ρεύμα και το τζάκι μολύνει το περιβάλλον. Πώς αλλιώς θα ζεστάνουμε το σπίτι μας οικονομικά και αποτελεσματικά;

Αγοράζουμε Θέρμανση 

Έξυπνες συμβουλές για θέρμανση και ζεστό σπίτι:

Συνεχίστε την ανάγνωση Θέρμανση: Πώς να ζεστάνετε οικονομικά το σπίτι σας.