Δημοσιεύθηκε την Σχολιάστε

Πάνελ Υπέρυθρης VS Κεραμικά Σώματα Υπέρυθρης Θέρμανσης

Διαφορές Εκτυπώσιμα Πάνελ Υπέρυθρης θέρμανσης με τα Κεραμικά Σώματα Υπέρυθρης θέρμανσης.
Η Κεραμική Υπέρυθρη Θέρμανση σε σχέση με τα πάνελ υπέρυθρης θέρμανσης έχουν το κοινό χαρακτηριστικό ότι εκπέμπουν και τα δύο υπέρυθρη μακρού μήκους κύματος.
Από κει και πέρα καμία σχέση!

-Τα πάνελ υπέρυθρης θέρμανσης στην επιφάνειά τους είναι χαμηλής θερμοκρασίας (90 βαθμούς). Η Κεραμική Υπέρυθρη Θέρμανση στην επιφάνειά τους (όχι στον χώρο) υψηλής (750 & 900 βαθμούς).

-Τα πάνελ υπέρυθρης θέρμανσης αποδίδουν αργά στο χώρο και απαιτούν πολύ καλές μονώσεις.Τα Σώματα Κεραμικής Υπέρυθρης Θέρμανσης  αποδίδουν γρήγορα και είναι φτιαγμένα για τις ελληνικές κατοικίες.

-Τα πάνελ υπέρυθρης θέρμανσης με θερμοστάτη, σε μια μέρα, 24ώρες  λειτουργίας, θα δουλέψουν 12-14 ώρες. Τα Σώματα Κεραμικής Υπέρυθρης Θέρμανσης με δώρο τον θερμοστάτη, σε μια μέρα, 24ώρες λειτουργίας, θα δουλέψουν 6-9 ώρες ανάλογα με την μόνωση!

-Τα πάνελ υπέρυθρης θέρμανσης είναι μεγάλα σε όγκο που το μέγεθός τους καλύπτει συχνά την έκταση ενός ολόκληρου τοίχου. Η Κεραμική Υπέρυθρη Θέρμανση είναι το μικρότερο σύστημα θέρμανσης στον κόσμο.

-Tα πάνελ υπέρυθρης θέρμανσης εάν χαλάσουν δεν διορθώνονται, έτσι αν χαλάσουν και δεν είναι μέσα στην εγγύηση τότε τα χρήματα που δώσαμε για την αγορά τους θα πρέπει να τα ξαναδώσουμε! Η Κεραμική Υπέρυθρη Θέρμανση  εάν χαλάσει κάποτε στο μέλλον, διορθώνονται και ως εκ τούτου είναι για μία ζωή (ή και παραπάνω!).

-Η κεραμική τεχνολογία βασίζει τη λειτουργία της σε μία ειδική αντίσταση που θερμαίνει μία κεραμική επιφάνεια, χωρίς να δημιουργεί ηλεκτρομαγνητικό πεδίο. Εν αντιθέσει με πολλές τεχνολογίες υπέρυθρων πάνελ που χρησιμοποιούν χάλκινα δίκτυα αντιστάσεων, που δημιουργούν ανθυγιεινά ηλεκτρομαγνητικά πεδία.

-Επί πλέον, η κεραμική τεχνολογία παράγει γνήσια υπέρυθρη ακτινοβολία μακρού μήκους κύματος. Κατάλληλη για να ζεσταίνει και να ωφελεί τον άνθρωπο σε καθημερινή χρήση. Έχοντας εξαιρετικά ευεργετικές ιδιότητες για την υγεία και την ευεξία του ανθρώπινου σώματος.

-Η τιμή των πάνελ υπέρυθρης θέρμανσης είναι έως και δύο φορές ακριβότερα!

Αγοράζουμε από την HotPower

Αφήστε μια απάντηση